دانشمندانی که خانواده هایی با استعداد بالای ابتلا به سرطان را مورد مطالعه قرار دادند ، جهش ژنی نادر و ارثی را شناسایی کردند که به طرز چشمگیری خطر ابتلا به سرطان پانکراس و دیگر سرطان ها را افزایش می دهد.
یک مطالعه جدید نشان میدهد که یک آزمایش خون میتواند پروتئینی که در مغز های افراد مبتلا به آلزایمر تجمع میابد نزدیک به بیست سال قبل از ظهور علائم ، شناسایی کند.این مطالعه نشان داد که این آزمایش خون در تشخیص تجمع پروتئین های بتا آمیلوئید در مغز حتی نسبت به استاندارد طلایی فعلی که یک اسکن مغزی PET میباشد ، حساس تر است.
یک تحقیق جدید تأثیر 18 نوع ورزش مختلف را در افراد دارای استعداد ژنتیکی چاقی بررسی کرد. این یافته ها شش تمرین که می توانند اثرات ژنتیکی را در پنج معیار چاقی خنثی کنند ، شناسایی کردند.
امروزه زنان جوان میتوانند انتظار داشته باشند که 30 تا 40 سال را در مرحله یائسگی بگذرانند.عمل جراحی میتواند به هزاران زن که مشکلات جدی را تجربه میکنند سود برساند.یک فرآیند پزشکی که قصد دارد امکان تاخیر یائسگی را تا 20 سال برای زنان فراهم کند از طریق متخصصان IVF ( لقاح آزمایشگاهی ) در بریتانیا راه اندازی شد.
امروزه دانشمندان میتوانند سلولهای مغز را با استفاده از تلفن های هوشمند دستورزی کنند این دستگاه با استفاده از کارتریج های دارویی قابل تعویض لگو مانند و بلوتوث قدرتمند ، می تواند نورون های مورد نظر خاصی را با استفاده از دارو و نور برای دوره های طولانی مورد هدف قرار دهد.
تحقیقات گسترده در مورد نقش مهارکننده تومور p53 ، درک بیشتری از جهش های ژنتیکی که در انواع مختلف سرطان نقش ایفا میکنند ارائه میدهد و همچنین چهار ژن که ممکن است به پیشبینی آینده فرد کمک کنند ، شناسایی میکند.
داروهای محافظت از معده به میزان گسترده ای مورد استفاده قرار میگیرند. اکنون با استفاده از نتایج تحقیقات انجام شده در استرالیا مشخص شده است که تجویز داروهای محافظت از معده ( بویژه به اصطلاح مهار کننده های پمپ پروتون یا PPIs ) با تجویز داروهای ضد آلرژی بعد از آن همبستگی دارند.
دانشمندان ارتباطی بین میزان بالای هورمون جنسی استروژن در رحم و احتمال ابتلا به اوتیسم پیدا کرده اند. این یافته ها اخیرا در مجله روانپزشکی مولکولی منتشر شده اند.این یافته ها شواهد بیشتری برای حمایت از نظریه استروئید جنسی پیش از تولد اوتیسم که اولین بار 20 سال پیش مطرح شد ، ارائه میدهند.
نتایج یک مطالعه جدید و تصویربرداری از مغز ، ممکن است به سؤالی بزرگ در مورد چگونگی تغییر مغز توسط استرس پاسخ دهد. محققان با استفاده از ترکیب ویرایش ژنتیکی و اسکن مغز موش ، دریافته اند که استرس باعث ایجاد آبشار شیمیایی می شود که به طور اساسی نوع برقراری ارتباط شبکه های مغزی را تغییر می دهد و این نتایج می توانند درک ما را از اختلالات اضطرابی در انسان ارتقا دهند.
این تحقیقات در نهایت می توانند منجر به ایجاد منابع جدید اندام برای پیوند شوند ، اما موانع اخلاقی و فنی باید برطرف شوند. یک دانشمند ژاپنی قصد دارد سلول های انسانی را به جنین موش صحرایی تزریق کند.